Handelsbetingelser hos ProButikken.dk

Betaling

ProButikken.dk modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle priser på siden opgives i danske kroner inklusiv moms dog eksklusiv fragt- og leveringsomkostninger og alle priser er dagspriser.

ProButikken.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Der handles med ProButikken.dk, v/Shop Hub ApS, Oktobervej 123, 2860 Søborg (dette er en kontor-adresse og har ingen lager).

Levering

ProButikken.dk prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 14:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 14:00 bliver først afsendt efterfølgende hverdag.
Alle varer bliver typisk sendt inden for 1-5 dage, se nærmere leveringstidspunkt, på hver enkelt vare.

ProButikken.dk sørger for levering med PostNord (så vidt muligt, typisk for alle mindre forsendelser) til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

PostNord kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

ProButikken.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord eller anden transport aktør. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, undersøger ProButikken.dk naturligvis årsagen til problemet, og foreligger kunden en løsning.

Hos Probutikken er der en fast fragtomkostning på 59,- uanset hvad du bestiller eller hvilken mængde.
Beløbet bliver først trukket på kundens kort efter afsendelse af varen fra eget eller levrandørens lager.

Reklamationsret

ProButikken.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles ProButikken.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder ProButikken.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller anden grund til varereturnering foregår til nedenforstående adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os, dog skal dette anmeldes først, da adressen er en kontoradresse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, faktura og evt. kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Ved benyttelse af "Reklamation og varereturnering", betaler afsender/kunden selv for forsendelse til ProButikken.dk's returadresse. Kort efter modtagelse af pakken kontrollere ProButikken.dk, pakkens indhold, stand og emballage, hvis ikke dette er intakt som solgt, afvises pakken som en "Reklamation og varereturnering"-sag og kunden skal selv stå for at afhente pakken eller betale for yderligere forsendelse for at sende denne til kunden igen.
Pakker og andre henvendelser skal ske til: ProButikken.dk, v/Shop Hub ApS, Oktobervej 123, 2860 Søborg (dette er en kontor-adresse og har ingen lager).

Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er senest inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og ProButikken.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform - så vidt muligt, sætter ProButikken.dk det aftalte beløb tilbage på det kreditkort som blev brug ved købet, kortnummeret kan ses på fakturaen.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de sendes fra ProButikken.dk/leverandør. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Kunden har mulighed for at fortryde købet efter brug af varen.
Dog hæfter kunden for en eventuel værdiforringelse, hvis han eller hun har testet varen på anden vis, end hvad der normalt er tilladt i en fysisk forretning.
ProButikken.dk vil bevise og argumentere for hvorfor og hvor meget evt. værdiforringelse der er på varen.

Du gør brug af fortrydelsesretten ved sende en mail til info@ProButikken.dk, mærket med dit ordrenummer eller fakturanummer.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart uden for Shop Hub ApS koncernen, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved køb eller deltagelse i en konkurrence/undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail mv. og evt. kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter samt visning af indhold der er tilpasset dine lige netop dine præferencer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ProButikken.dk, skal du rette henvendelse på info@ProButikken.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.